Resourcing

Het vinden van de juiste manager en professional is een tijdrovende zaak. Als u ons inschakelt, vindt u de juiste manager of professional binnen de kortst mogelijke tijd. Of het gaat om tijdelijk personeel of vaste medewerkers.

Tijdelijke resourcing

InspirIT werkt met een netwerk van professionele freelancers en gelijkgestemde bedrijven. Ons netwerk bestaat uit consultants en interim managers met ieder 10 tot 25 jaar ervaring. Wij selecteren zowel op vakinhoud als op persoonlijke vorming van een kandidaat. Daarbij volgen wij de kwaliteit en performance van de mensen die wij inzetten en zijn wij voor hen een sparring partner of coach.

Duurzame resourcing

Als u op zoek bent naar een vaste invulling van capaciteit, kunnen wij voor u de werving en selectie uitvoeren. Op basis van het functieprofiel zoeken wij in overleg met u naar een passende kandidaat.

InspirIT consultants is een onafhankelijke organisatie die uitsluitend het belang van de opdrachtgever dient. Neem contact met ons op om vrijblijvend van gedachten te wisselen over de resourcing mogelijkheden voor uw organisatie.